Blog

2014-05-15 10:49

Hvad betaler du for dit internet?

Er du ved at bestille en internetløsning til din familie, er det en smart idé også at søge afklaring hos de resterende familiemedlemmer. Der kan sagtens være unge mennesker på adressen, som har et internetforbrug, som den øvrige familie slet ikke har kendskab til. Så for at gå fri af lav hastighed på internet plus utilfredshed fra familien, er det oftest anbefalelsesværdigt at arrangere et møde for familien, før købsbeslutningen fastsættes. Noget der bestandigt er relevant, er kostprisen på dit internet. Kostpriserne veksler betydeligt fra virksomhed til virksomhed, samt hvert eneste internetfirma tilbyder reelt også noget specielt. 

Find dit behov

Denne unikhed viser sig vedr. internethastigheden, som du tilbydes at købe. Der er sågar en internethastighed for henting og upload, hvilket gør det en del sværere at bestemme sig for en bredbåndudbyder. Men analysér behovet for at indhente og udsende materiale på Internettet, og udvælg billigste virksomhed. På https://internettjek.dk er det en mulighed for dig totalt uden omkostninger at finde det bedste og mest pris fordelagtige internet. Websitet er konstrueret som en servicetjeneste til dig, som ønsker at have fuldt udsyn over markedet med internetselskaber og se en sammenligning mellem disse på baggrund af hastigheden af internet, prisstruktur, vurderinger fra andre danske forbrugere sammensat med hvem du kan bestille en internetløsning hos med tanke på din adresse. 

Din adresses betydning

Mind nu dig selv på også at angive din adresse i begyndelsen, når du nærstudere løsningsmuligheden for at tilkøbe bredbånd ved hjælp af en udbyder. Det er nemlig overhovedet ikke samtlige firmaer, som er villig til at levere bredbånd alle steder i Mor Danmark, og således erhverver man en en helt masse tid ved før alt andet at undersøge, hvorvidt valgte virksomhed virkelig også er villig til at forsyne med net til din matrikel.

Internettets betydning er tiltagende

For mange mennesker betyder internettet alt, da det er deres symbol på frihed. Det er deres vej til at ytre deres holdninger og kommunikere med omverdenen, samt finde ud af hvad der sker i udlandet. Tyrkiet og denne artikel er det seneste bevis på, hvad der sker, såfremt en regering begrænser befolkningens adgang til internettet.

Befolkningen kan med rette spørge regeringen omkring, hvilke sider der lukkes og hvorfor. Er det pga. holdningerne udtrykt på en given side, er det pga. ulovligt indhold eller er der informationer på siden som regeringen ikke vil have befolkningen til at kende.

Alle disse spørgsmål får befolkningen formentlig ikke svar på, hvorfor det ender i demonstrationer og uro i gaderne. Mon ikke Tyrkiet får en anden regering ved næste valg, hvis begrænsningen ikke ophæves. Det er mit bud!

 

 

Læs mere

—————

2014-04-15 12:29

Mobilt internet og fibernet er fremtiden

Mobilt bredbånd og fibernet er hvad fremtiden byder for den danske befolkning, det er der i hvert fald der er i tvivl om. Mobilt internet giver dig muligheder som ikke set førhen. Mobilt internet kan bruges på farten, og med bedre dækning kunne man lige nu gå hen og argumentere for at det kan blive brugt som et alternativ til ADSL. Fiber internet giver folk en fast bredbånd forbindelse med skyhøje og meget stabile hastigheder. Med fiber net bruges der optiske fibre til at sende samt modtage data med lyset hastighed. 

Mobilt bredbånd – 4G på vej frem 

Lige nu er der stor forskel på hvorledes vi bruger mobilt internet. Nogle anvender mobilt internet kun til deres laptops når de rejser, og nogle anvender mobilt internet til deres tablet, og nogle anvender det rent faktisk som deres primære internet forbindelse. Mobilt internet bliver faktisk med tiden mere og mere stabilt, fordi der bliver opsat mange flere 3G samt 4G mobilmaster i det danske land. 4G bliver mere og mere populært, hvilket 3, TDC og Telia står i spidsen for. Det vil sige du netop nu kan bruge download hastigheder tæt på hele 100 megabit i sekundet over mobilt bredbånd. Man skal dog være obs på at hastigheden ned på mobilt internet typisk ikke er brugbar høj. 

Fibernet – fremtiden venter lige om hjørnet 

Søger du en uset hurtig bredbånd opkobling med meget høje ned og herudover upload hastigheder, så er der netop nu overhovedet ikke noget der kan hamle op med fiber net. Den høje hastighed på fiber net kan lade sig gøre grundet de optiske fibre, der bliver anvendt til at modtage og sende indhold med super hurtig hastighed. Om du vil spille på din PC, nedhente film, eller bare bruge nettet, kan dette alt lade sig gøre samtidigt uden danskere vil lade det bemærke med fibernet. Dvs. at har du en meget stor familie, er der så plads til at i allesammen kan bruge internet opkoblingen samtidigt uden nogle vil mærke nedgang i hastigheden. Stadig i dag er det dog ikke hele den danske befolkning som har mulighed for at få fiber internet, fordi det afhænger meget af om der er nedgravet fibernet kabler ned eller ej til formålet i netop dit område. Er der nedgravet kabler, vil fiber internet med sikkerhed ikke være en ting du vil fortryde. 

ADSL bredbånd – på vej ud? 

Almindeligt bredbånd er det de fleste danskere bruger i lejligheden lige nu. Dette er af den grund at alle danskere har mulighed for at få det, af den grund at ADSL benytter det nuværende telenet til at sende/modtage data. ADSL internet download og upload hastigheder er set forbedret rigtigt meget i løbet årene. Vi startede med bredbånd hastigheder helt ned til 56 Kb/s. Lige nu har en dansker som minimum mulighed for at få en d/l hastighed på 10 mb i sekundet via deres telenet (ADSL bredbånd). bredbånd gennem telefonstikket er pga. dette ikke på vej ud netop nu, men i og med der bliver lagt fiber net kabler ned flere og flere steder i det danske land og det muliggør højere og mere stabile internetforbindelser, vil det gradvist tage over efter almindeligt bredbånd.

Læs mere

—————

2014-02-11 11:38

Hvilken betydning har internettet?

Der er nok ligeså mange meninger med hensyn til betydningsgraden af internettet, som vi er mennesker på denne jord. For mennesker i den vestlige verden har nettet vel størst indflydelse, mens dog også internettets indpas er tiltagende i andre dele af verdenen. Her tænker jeg på Afrika, Østeuropa plus Syd- og Mellemamerika. Ganske vist kan det lade sig gøre at bruge nettet, i tilfælde af at du ønsker det i disse dele af verdenen. Men jeg taler om nettet som en ting alle og enhver kan bruge uanset hvor denne er rent geografisk.
 
Med fokusset på dette, er nettet mestendels reserveret privatpersoner i godt udviklede nationer med forholdsvis høj eller middel udstrækning af moderne samfundsstrukturer. Med årene vil førnævnte selvfølgelig være anderledes, sådan langt flere er i stand til at bruge internettets store muligheder.
Jeg erfarede på et tidspunkt meddelelse fra anonym person som i budskabet argumenterer for, at de to mest relevante og mest betydningsfulde opfindelser ever i jordens historie er er et skib og nettet. Tænk engang over det et øjeblik. Hvorfor dog ikke behandling med penicillin, hjulene eller en ting af en anden art?
Ja, jeg fik nogenlunde de samme tanker! Men argumentationen for citatet fik mig dog til at fatte budskabet. Udtænkningen af skibet har betydet, at vi har haft mulighed for at flytte meget omfattende patier af fysiske genstande over meget omfattende afstande på ingen tid. Det er derfor ladsiggørligt at anskaffe nogle genstande på nettet fra et fjernøstligt land, og så få disse fragtet direkte til Danmark. Ifald du vuderer dette som en selvfølge og ikke registrerer det usædvanlige i dette, skulle du nok læse op på nøjagtigt hvad international køb og salg medfører for DK.
 
I samme grad som med skibet har nettet ligesådan influeret den normale tilværelse vi alle lever i. Grundet nettet er det teknisk muligt at bringe meget omfattende portioner af teknisk data på ganske få øjeblikke fra den fjerneste afkrog af verden til lige det geografiske sted vi kunne tænke os. Og nu er det også teknisk muligt for enhver at opbevare teknisk data på en såkaldt computer cloud, hvor vi hermed har nem passage til disse computer data overalt i verden. Altså tidspunktet den årlige ferie finder sted skal du udelukkende lagre dine computer data, og så drage af sted. Du kan således altid gå videre med arbejdet hvor og hvornår du har lyst.
Hermed med skibet har vi mulighed for at flytte fysiske genstande over meget omfattende afstande, medens vi takket være nettet har mulighed for at flytte meget omfattende portioner af teknisk data på ganske få øjeblikke. Alt dette har gjort at planeten er blevet mindre, og det er som følge heraf den største årsag til globaliseringens udvikling for alvor har udviklet sig med lyntempo inden for det sidste århundrede. 
 
Internettets indflydelse har været og vil formodentlig til alle tider være ubestrideligt, og denne tekniske mulighed nettet er, vil i al fremtid berøre menneskehedens almindelige tilværelser. Indflydelsen vil blot hæves løbende med tiden, og ja såmænd nutidige generationer kan ikke danne sig et billede af en verden uden Internet. Dette beretter meget om udviklingen.
 
Jeg vil i de følgende blog indlæg drøfte øvrige spændende aspekter af hvilken indflydels nettet har, og som følge heraf skabe kendskab til hvilke potentialer nettet ganske vist forærer os som gør brug af det. Hermed funderer jeg over internettets indflydels på det arabiske forår, ytringsfrihed fra ellers oversete grupper af befolkninger, anden magtfordeling af lærdom og informationsmateriale samt meget andet. 
Men jeg vil også debattere de uønskede effekter nettet har haft som for eksempel fragmentering af mediebilledet og ukontrollerede kommunikationsmedier, afhængighedsforhold, øgede internetbasseret drillerier samt meget andet.
Men ja, der er stort set ikke 1 sag i jordens historie der ikke også kan udnyttes dårligt og ikke konstruktivt. Hvis du har stiftet bekendtskab med én, opfordrer jeg dig til at skrive i feltet for kommentarer så dette kan blive drøftet. 
 
En hændelse, jeg engang har hørt om, drejer sig om hvordan, at folk var paniske for biltrafikken indledningsvis og nægtede meningen om bilen på kørebanen. Da hvor skulle hest og vogn så være?
Alting er frygtet indledningsvist, medens enhver herefter begriber udviklingspotentialet. Internettet er et univers af interessante potentialer, og jeg er begejstret over at forfatte indlæg om stoffet.
 
Hav det godt frem til næste blogindlæg!
 

Læs mere

—————


Kontakt

Vildmedinternettet